1 Mayıs 2017 Pazartesi

REKABET STRATEJİSİ VE WEB TASARIM

  

Web tasarım sektörü  günümüzde büyük iş hacmi olan ve rekabet ortamında işletmelere büyük katma değer oluşturan dinamik bir sektördür.  Web yazılımında irili ufaklı bir çok işletme sektörde rekabet etmektedir.  Rekabet ortamında en dikkat edilmesi gereken unsur yazılım sektöründe yaşanan bilgi kirliliğidir.  Bilgi kirliliği rekabeti olumsuz etkileyen ve yazılım ihtiyacı olan işletmelerin doğru tercih yapmalarına engel olabilmektedir.  Kurumsallaşmış yazılım işletmelerinin rekabeti  ise muhakkak ki ; sektörde kaliteyi yükseltmektedir.  
Web yazılımları
-          İmalat sektöründe
-          Hizmet sektöründe
-          İç ticarette
-          Dış ticarette
-          Bilgilendirme Platformlarında
ve benzer bir çok alanda kullanılmaktadır. Bu kadar geniş alanda  hizmet veren  yazılım işletmelerinin kurumsallığını ve kalitesini
-          Teknik personelin bilgi ve donanımı
-          İdari kadronun yetkinliği
-          İş Analizleri konusundaki yeterlilikler
-          İş/Zaman planlaması
-          İlgili sektörlere yönelik iş bitirmeleri, tecrübesi
-          Yeniliklerin eş zamanlı olarak takip edilmesi ve hizmete yansıtılabilmesi

belirlemektedir.    Bu gerekliliklerin yerine getirebilen  yazılım işletmeleri hizmet sunduğu işletmelere rekabet üstünlüğü sunabilmekte ve başarı stratejilerine ortak olabilmektedir. Fobe Yazılım ; personelinin deneyimli oluşu, hizmet sunarken iş/zaman planlamasındaki disiplini, iş analizlerindeki yetkinliği ile müşteri memnuniyeti sağlayan kurumsal yazılım işletmelerinden bir tanesidir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder